FBA wedstrijden in 2020 onder voorbehoud

Door de nieuwe Corona maatregelen per 1 juli 2020 is het onder bepaalde voorwaarden weer mogelijk om kaatswedstrijden te organiseren.

Vandaag, maandag 6 juli, hebben de FBA verenigingen een virtuele vergadering gehad om de standpunten en mogelijkheden te bespreken. Uit deze vergadering is naar voren gekomen om in 2020 nog een aantal d.e.l. FBA wedstrijden te organiseren om de leden een aantal kaatsmogelijkheden te bieden en leden ‘op gepaste afstand’ met elkaar te verbinden via het kaatsen.

Het voornemen is om als eerste op 29 augustus in Den Haag een wedstrijd te organiseren. Daarna op 5 september in Dronten een wedstrijd en als laatste op 26 september in Beverwijk een partij. Dit alles wel onder voorbehoud van of velden en kantines geregeld kunnen worden en de ontwikkelingen rondom Corona gunstig blijven. De komende weken gaan we kijken of het ook allemaal lukt met velden en voorzieningen. Eind juli geven we een update via whatsapp, de FBA website en de mail aan verenigingen over de laatste stand van zaken. Onder deze voorbehouden wensen we jullie een goede zomerperiode en graag zien wij jullie allemaal op deze FBA wedstrijden. We maken er dan als altijd een mooie dag van.

Het bestuur van de FBA en de aangesloten verenigingen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie